Despre Noi .. Echipa ... Si alte blah blah-uri

Zebra Gifts este locul unde  artisti si artizani romani isi expun lucrarile si ideile artistice pentru cadouri.

Cadouri Concept Unicat Realizate la Comandă de Artiști Români … Special pentru Persoana care-l va primi.

colectii cadouri unicat

Vrem ca, aici la Zebra Gifts, cadourile sa aiba un „personal touch”, si tu sa-l poti transmite prin intermediul artistului … catre acea persoana speciala ce va primi cadoul. Sa-i poti oferi un cadou unic …poate chiar MEMORABIL . Doar nu crezi ca un Cadou Memorabil este intotdeauna ceva scump, stralucitor sau „de firma” ?

cadouri unicat memorabile

 

Zebra Gifts = Unique Collections.madewithlove

zebra gifts - unique collections made with love

 

Pentru cadouri obisnuite exista mall-uri, magazine de haine, chestii stralucitoare facute in fabrici din China.

 


Echipa de Start

bg_image

Anca
Mama Zebrei Gifts

În foto, Anca, în timp ce își face un autoportret . Isi petrece serile manufacturand idei de cadouri impreuna cu alti artizani. La 7 dimineata pleaca la sport. Dupa care merge la job, la o companie cunoscuta unde e ditamai directorul. Anca e si initiatoarea Zebra Gifts. E bine ce am scris aici, sefa ?
bg_image

Daniel
Chief Storytelling Officer

A luat premiu in clasa întâi. Se duce cu snowboard-ul prin munti umblati si neumblati. Isi cheltuie toti  banii pe calatorii. Este unul dintre cei mai vechi specialisti online marketing din Europa. E actionar la ZebraGifts si spera sa primeasca dividende cu care sa isi poata cumpara un Trabant decapotabil roz.
bg_image

Mademoiselle Dyane
Directoreasă Logistică

In centru, imbracata in rosu, este frantuzoaica Mademoiselle Citroen Dyane aflata la o livrare corporate. Uneori, rar ce-i drept, se incumeta sa faca livrarea chiar ea (prin Bucuresti si Ilfov). E batrana, se vaita ca „ma doare toate alea” dar…. asa ii mai place sa se uite lumea la ea pe strada …. LOL
bg_image

Esti Artist ?
Poate Colaborezi cu Noi ...

Fa-ti valiza si hai la noi. Iti dam 10.000 eur / luna. E prea mic salariul ?  Ok, atunci expune-ti GRATUIT lucrarile tale artizanale si ideile artistice pentru cadouri pe ZebraGifts.ro. Trebuie sa fie concept unicat, sa fie realizate de tine. Contacteaza-ne la telefon 0753-392-252 pentru detalii.

Sau contacteaza-ne la 0753-392-252.

Suntem prietenosi 🙂

Email contact@zebragifts.ro

Nu suntem deranjati la mansarda.

Desi adresa sediului social poate ca spune altceva …
Zebra Gifts SRL
Str Nisipari 13 Mansarda, Sector 1, Bucuresti
CUI 33381815     J40/8348/2014